MÅ TESTES!!!
Finhakk 5 stk sjalott'nlauk og et fedd hvitløk
Vask spinaten godt, skjær opp
Begynn å grin over løken(!)
Jeg grein så innmari å..-trudde ikke den lille sjalotte'n var så sterk.
Jeg grein så innmari å..-trudde ikke den lille sjalotte'n var så sterk.
Fres spinaten sammen med løken
Ha oppi 5 dl vann og et par ts med suppebuljong
Så ser det straks ut som noe Nora har laget i bøtta si uti hagen;)
Rør inn et beger med creme fresh
Så skal suppa tas i blender'n...jah, dere ser jo åssen det går.
Jeg bruker aldri blender, så det er et forholdsvis ukjent område for meg. Har bare hørt Eivind har brukt den. Er lurt tips: avkjøl suppa litt før du tar den oppi, jeg hadde ikke fullt opp men holdt ikke godt nok på lokket, ble redd da den begynte å dure og slapp lokket :P SMART!
Jeg bruker aldri blender, så det er et forholdsvis ukjent område for meg. Har bare hørt Eivind har brukt den. Er lurt tips: avkjøl suppa litt før du tar den oppi, jeg hadde ikke fullt opp men holdt ikke godt nok på lokket, ble redd da den begynte å dure og slapp lokket :P SMART!
Etterpå gikk det så meget bedre, da fant jeg den rette teknikken:-)
Ps: her har jeg vasket så og si alt opp ;) Det var værre.
Det smakte ikke så gæli, men e rnok heller ikke favoritten..-mest fordi det er uvant. Smaker jo forsåvidt mest buljong..-blir spennende å høre dommen fra de andre.
Ta-taa :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar