søndag 6. januar 2013

Helg!

Når det er helg er det som alltid litt ekstra digg mat på planen, denne lørdagen ble det kyllingspyd.
Lyst å prøve?
Sjekk ut dette:

Kyllingfilet skjæres i biter og tres på grillpinner sammen med de grønnsakene man liker.
Jeg brukte paprika, løk og minimais.
Her hadde jeg nok vært mer spennende om det ikke var barn tilstede ;)
Hadde også løkringer ved siden av.



Guacomole stor porsjon: 2 avocado, en halv chili (da blir det fres i den!!), saften av en halv lime, salt&pepper. Alt kjøres med stavmikser'n.
Salsa til 2 personer: 2 tomater hakkes (ta gjerne bort litt av innmaten), 1/4 løk, litt lime, salt&pepper.
Dressing  halvt beger matyoghurt, 2 ts mango chutney, salt&pepper.

Dipp, dupp og spis :D
Jeg syns det er kjempegodt!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar